Over ons

Bij Bankrekening.nl zetten we ons iedere dag met veel passie en plezier in om consumenten in Nederland te informeren en te helpen bij het maken van de beste keuze!

Wie zijn wij?

Bankrekening.nl is onderdeel van TheConcept.Bar te Hengelo. TheConcept.Bar vindt het belangrijk om eerlijke en onafhankelijke informatie te delen. Met Bankrekening.nl bieden wij en Nederlandse vergelijkingssite aan voor bankrekeningen. 

Het doel van Bankrekening.nl is om de consument te voorzien van actuele informatie over bankrekeningen en te informeren over de verschillende keuzes. Daarbij vergelijken wij financiële diensten om de consument te helpen tijd en geld te besparen. Bovendien verzamelt Bankrekening.nl ook klant beoordelingen en ervaringen. Wij doen ons best om deze informatie zo actueel mogelijk te houden.

Wat doen wij?

Op Bankrekening.nl kun je verschillende financiële diensten met elkaar vergelijken, zoals particuliere bankrekeningen, zakelijke rekeningen etc. Het vergelijkingsoverzicht is gesorteerd op prijs, klanttevredenheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Er zijn verschillende overzichten samengesteld op Bankrekening.nl, zoals betaalrekeningen, gezamenlijke rekeningen, zakelijke rekeningen, buitenlandse rekeningen etc. Vanaf de homepage kan er een keuze gemaakt worden uit het type bankrekening dat de aanvrager zoekt. Wij geven geen financieel advies bij het maken van een keuze voor een bankrekening. 

Contact

De meeste vragen die onze bezoekers hebben, worden door middel van onze veelgestelde vragen in de kennisbank beantwoord. Heb je toch nog ergens een vraag over? Dan is het mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice van Bankrekening.nl.

Onderdeel van TheConcept.Bar (GB Concepts B.V.)
Oelerweg 28
7555GS Hengelo (ov)
Nederland

Door regelgeving van de Autoriteit Financiële markten mogen wij je geen advies verstrekken over financiële producten zoals leningen, hypotheken en betaal- en spaarrekeningen.

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Onze experts staan klaar om je vragen over alles met betrekking tot bankrekeningen te beantwoorden.

Wij zijn bereikbaar tussen 09:00 en 17:00

Neem contact op
  • info@bankrekening.nl
  • 074 23 40 800

Welke bankrekening past bij jou?

Op Bankrekening.nl kun je meer dan 80 verschillende bankrekeningen vergelijken op basis van prijs, kenmerken en duizenden reviews.

Betaalrekening openen

Of

Zakelijke rekening openen
knab logo
sns logo
ing logo
rabobank logo
wise logo
ASN Bank
Van Lanschot